DOPRAVA ZDARMA v rámci České republiky a Slovenska při objednávce nad 3000 Kč (125 €) s DPH.

Tipy na neokoukané vánoční dárky

Říká se, že Vánoce jsou svátky klidu. Taky že jo, ale co ten předvánoční stresík se sháněním dárků? Taky pořád nevíš, co komu na Vánoce? Třeba ti pomůže pár tipů od nás. Tak směle do toho, v naší nabídce jsou kousky neokoukané, originální, na očko fakt hezké a hlavně funkční. Mrkej:

Pro kamarádku, bráchu i tchýni 

Víno. Ve víně je pravda a víno má rád snad každý. U nás na Moravě rozhodně. Máme tu pár tipů na dárky pro vinné labužníky, které potěší na oku i na duši. Stačí k nim jen vybrat lahodné vínko z moravských luk a polí a o dárek máš postaráno. 


Šachy z korků
- má obdarovaný rád víno? Hraje šachy? Pak je tahle kombinace ideál a o dárku už nemusíš přemýšlet. Najdeš ho tady. 

Koštovací pytlík - nudným koštům odzvonilo. Tenhle promyšlený koštovací pytlík na krku bude nepřehlédnutelnou známku originální fajnšmekra na každém koštu. 

Zátka na víno - drobnost za dvacku, co ale může potěšit svou originalitou. Zůstane sem tam nedopitá flaška vína v lednici? Tahle náhradní zátka víno zachrání. 



Originální vykrajovátka - nové kousky do kuchyně potěší každou kuchtu i každého kuchtíka, o tom žádná. A tyhle naše kousky jsou na první pohled neokoukané. Ať už to jsou světoznámí smajlíci, geometrické tvary, vánoční motivy, geometrická zvířata nebo bonus pro všechny milovníky moravských plání či milovníky doslova - najdeš v sekci Kámasútra

Lampa, co chytne za srdíčko - originální lampička s vlastním obrázkem či fotkou, vás dvou, vnuků nebo milovaného zvířátka. Tahle věc oživí interiér i pohladí na duši. 

Designové geometrické motivy zvířat - pro milovníky zvířat a pro všechny, kdo věří v jejich sílu. Kolekce Polly nabízí designové kousky na zeď v různých velikostech, vykrajovátka se zvířecími motivy, nebo háčky na zeď, třeba na župan. Najdeš tam lva, vlka, medvěda, lišku, kočku, bizona, buvola, slona ale i jednorožce. 



Máš v rodině 3D tiskaře? 

Chceš ho potěšit, ale v 3D tisku tápeš? To nevadí, každému tiskaři se za všech okolností hodí materiál. Vyber nějaký neutrální - černý, bílý, transparentní, nebo prostě takový, z jakého by se líbily 3D výtvory tobě. 

V nabídce máme ale i spešl barvy, které po tisku vypadají naprosto unikátně - třeba zlatou, metalickou bronzovou nebo imitaci dřeva

Nebo, chceš pořídit zrovna novou 3D tiskárnu? Pak můžeme pro začátečníky doporučit Anycubic Vyper nebo Anycubic Mega X. Obojí se vejdou do 10 000 Kč. A pokud máš doma opravdového 3D fajnšmekra, který rád zkoumá a učí se nové věci, zkus tiskárnu na SLA tisk. Je dostupná už od 4 999 Kč.

Máš doma tiskárnu? 

Jsi šťastným majitelem 3D tiskárny a plánuješ dárky tisknout? Ideální! Za prvé ti chceme říct, že když se přidáš do Klubu novodobých řemeslníků, máš slevu 5 % na každý nákup, už navždy. A za druhé, možná se ti šikne některý z našich 3D modelů, které (po přihlášení na náš web) máš za supr malé ceny, jakože třeba od jedné korunky. Třeba tyhle: 

 

Hvězdná obloha nebo samotný Saturn - mít nad postelí vlastní noční oblohu, vymýšlet souhvězdí, tvořit příběhy a denně usínat s pohledem na zářivou oblohu. To je sen, který udělá radost nejen dětem. A proměnit tenhle sen ve skutečnost bude raz dva!

Vykrajovátka - u nás najdeš neokoukané tvary všech tvarů inspirované 3D tiskem, lidovými tradicemi nebo internetovými MEME, mrkni na nabídku TU. A hele, nemusíš se s nimi modelovat.

Formy na svíčku - potěší všechny tvořivé duše, které vyrábí vlastní dárky. Najdeš u nás 3D model formy na jehlanovitou svíčku nebo srdíčko. 

Polly háčky se zvířecími motivy - neohraný kousek do domácnosti. Skvěle poslouží jako věšák na oblečení (ručník v koupelně, nebo třeba ve školce), jako úchytka na šuplík nebo jako hezká dekorace.



Firemní dárky 

Pokud tvé srdce tíhne k neomšelým dárkům nebo reklamním předmětům, jsi na správném místě, protože u nás se s produkty se mazlíme od prvního návrhu až po originální balení. Dáváme jim smysl a praktické využití. Dbáme na udržitelnost a ctíme řemeslo.

Námi vyrobené reklamní předměty v koši neskončí. Katalog k nakouknutí TADY.