DOPRAVA ZDARMA v rámci České republiky a Slovenska při objednávce nad 3000 Kč (125 €) s DPH.

Revoluce 3D tisku: Na trh přichází tryska velká 1,5 mm

Je to nové. Je to velké. Je to rychlé. Je to supr! Koumáš všechny novinky kolem 3D tisku jako správný 3D nadšenec? Pak jsi tady správně! Revoluční 1,5 milimetrová tryska je nejčerstvější třešničkou na 3D trhu a přináší s sebou úplně nový vizuální vzhled výtisků. A co je milým překvapením? Není to žádná extra drahá záležitost, takže se do objevování možností své 3D tiskárny můžeš pustit třeba hned a tvoje peněženka zůstane klidná.

Tisk s tryskou 1,5 milimetru není žádná věda. Nepotřebuješ k tomu žádnou spešl tiskárnu, tryska sedí (skoro) na všechny typy, stejně jako běžné trysky. A my jsme ti navíc jako bonus připravili i nastavení sliceru, takže žádné velké přemýšlení. Našroubuješ, stáhneš nastavení a jedeš. 

Proč tisknout velkou tryskou? 

Protože je to rychlejší, je to jiné, je to velké a je to supr! 1,5 milimetrová tryska je úplná novinka na poli 3D tisku. Díky ní můžeš tisknout dokonale viditelné vrstvy. Tvoje výtisky budou mít výjimečný originální vzhled. Ženy ve tvém okolí ti za takhle vytištěné vázy utrhnou ruce. 

A víš co? My pro tebe máme 3D modely váz a květináčů na zkoušku tisku velkou tryskou nachystané, stačí si jen vybrat TADY a TADY

Typy 1,5 mm trysek a na jaké tiskárny sedí 

Ačkoliv je tryska jen drobná součástka celého komplexu tiskárny, ovlivňuje rychlost a kvalitu tisku víc, než možná tušíš. Jak už dobře víš, ne všechny trysky sedí na všechny typy tiskáren, proto u nás najdeš 1,5 mm trysky v klasických provedeních:

Tákže pokud ti na tiskárnu sedí klasická tryska tohohle typu, sedne ti tam i ta 1,5 mm. Narazíš na ni na eshopu při výběru průměru trysky. Napadá tě, co nastavení tiskárny? No problem, nastavení sliceru je zdarma ke stažení ZDE. 

Jak nápad na velkou trysku vznikl? 

Milujeme výzvy! Trysky o průměru od 0,2 do 0,8 mm jsou klasika. A my jsme chtěli víc! Tak jsme to zkusili, vyrobili a otestovali. A ejhle, ono to funguje a funguje to skvěle. Vrstvy jsou pro 3D tisk typickým estetickým artiklem, a tyhle trysky jim daly úplně nový (a pořádný) rozměr. 

Mimochodem, tyhle velké trysky vykoumal jeden z našich šikovných kolegů, Vašek. Díky tobě, kámo! Vyrábíme je v údolí naší milované Moravy a stoprocentně ručíme za to, že z nich budete nadšení!  


Co na trysku říká zkušený 3D tiskař?

S tryskou 1,5 mm se mi tisklo bez problému, stačilo změnit asi 7 hodnot v Prusa sliceru a měl jsem hotovo. Líbila se mi rychlost tisku. Tisk vychází na cca jeden gram za minutu, takže je hodně rychlý. Oceňuji jedinečný rustikální vzhled výtisku. Velká tryska není pro běžný tisk, je vhodná pro tisk předmětů, které nepotřebují být příliš vzhledné anebo naopak jim tento výrazný vzhled přidá na designové hodnotě, jako třeba u váz a podobných předmětů, které lze tisknout se stěnou 1 perimetru.”

Honza Nešněra