DOPRAVA ZDARMA v rámci České republiky a Slovenska při objednávce nad 3000 Kč (125 €) s DPH.

Od konceptu po hotové dílo: velkoformátový 3D tisk, gravírování, 3D skenování, kovový tisk a firemní předměty přesně podle tvých představ

Nereální přání? Nic není nemožné! Ponořte se s námi do fascinujícího světa 3D tisku, kde tvé nápady ožívají v trojrozměrné realitě. V naší dílně ti vytvoříme formy, náhradní díly, doplňky i designové prvky o rozměrech až do 3 x 1 x 2,5 m. A to včetně finální povrchové úpravy přesně podle tvých přání. Pokročilé technologie nám umožňují pracovat s širokou škálou materiálů - od certifikovaných termoplastů a bioplastů až po vysoce teplotně odolné materiály.

A ano, zvládáme i tisk z kovů, jako je hliník nebo titan. Mimo 3D tisk je u nás možné  vygravírovat i vyřezat do velkého výběru materiálů. Náš tým je vždy připravený poradit i zanalyzovat provedení tvého projektu, aby byl výsledek co nejlepší a nejvýhodnější a ty - co nejspokojenější!

 

 

Laser přesnější než Skywalkerův světelný meč 

Představ si svůj vlastní design vyrytý či vyřezaný do dřeva, kartonu nebo skla! Hezká představa, že? My ti ji pomůžeme zrealizovat! Naše precizní laserové gravírky a řezačky přesně a efektivně vyryjí loga, iniciály, složité geometrické vzorce, milostné vzkazy, a vlastně vše, co tě napadne, dřív než řekneš Star Wars.

3D tisk z jiného materiálu než plastu? ANO!

Už je tomu nějaký ten pátek, kdy se svět 3D tisku posunul a nyní dokáže tisknout i z jiných materiálů než plast. Například takový 3D tisk z kovů je naprosto ideální pro výrobu koncových dílů a prototypů. Naše tiskárny zvládnou tisknout nástrojovou ocel, nerezovou ocel a slitiny hliníku, a samozřejmostí je i post-processing dle tvých představ. 

 



3D skenování: Magie nových technologií

3D skenery jsou něco jako kouzelné mašinky, které převádí fyzické objekty do digitálního světa. Dokážou snímat do detailu různé tvary a povrchy všech velikostí a vytvořit z nich 3D modely. Tyto modely je možné dále upravovat, analyzovat nebo využívat v různých aplikacích zaměřených na design, umění nebo virtuální realitu!




Dej sbohem generickým firemním předmětům

Společně ti totiž pomůžeme vymyslet a vytvořit fakt originální firemní předměty na zakázku, které budou perfektně reprezentovat tvou značku nebo firmu. Proč zvolit nás? Protože jsme mistři svého řemesla, věnujeme se každému detailu srdcem i duší a dbáme na udržitelnost. Naše české ručičky vytvoří unikátní kousky, které zaujmou nejen tvoje zákazníky, ale i přátele. Navrhneme vše od prvního do posledního detailu a to včetně balení.

Shrnuto, podtrženo, pomůžeme ti s velkoformátovým 3D tiskem, gravírováním, 3D tiskem z kovů, 3D skenováním a firemními předměty. Přehledný katalog zmíněných služeb najdeš TADY. Tak co, pustíš se s námi do tvoření?